Nové fotky, výsledky výstav.

25.09.2021
MVP Wroclaw, PL – rozhodčí Dragan Ristic, SRB – BLUMI poprvé ve třídě šampionů V1, CWC, CACIB, Nejlepší fena, BOS a kvalifikace na Cruft’s!

25.09.2021
Oblastní výstava Praha, CZ – rozhodčí Zdenka Jílková, CZ – DENVER ve třídě dorostu VN1 a v nadupaných závěrečkách si vybojoval krásné umístění v TOP5 na BEST IN SHOW DOROST!

DENVER – semifinalista BIS dorost
Titul Světová naděje pro Dreamie!

29.09.2021
MVP Brno, CZ – rozhodčí MVDr. Gabriela Ridarčíková, SK – BLUMI v mezitřídě V1, CAC

30.09.2021
WDS Brno, CZ – Světová výstava FCI – rozhodčí Rony Doedijns, NL
Na tuto výstavu jsem Blumi hlásila rok dopředu (na jiného rozhodčího), dorostence později… Po změnách rozhodčích jsme nenašli, že by nový rozhodčí někdy belgičáky posuzoval… takže jsme jeli s nahatou Blumi a děsivým očekáváním 🙂 Posuzování bylo velmi přísné, což by nevadilo, ale pro mě bohužel nečitelné, nebylo možné vysledovat preference pana rozhodčího. Kondice téměř automaticky snižovala známku, vady ve stavbě těla ne…
Ale i takový je svět výstav 🙂 Kompletní výsledky WDS můžete vidět zde.
DREAMIE – VN1, Světová naděje!!! Dreamka zachránila čest rodiny ???? ????
DEIMOS DE ORION – N1 (Ori si nechal krásně zkontrolovat zoubky, varlátka, ale pak si chytl do tlamy vodítko a začal se přetahovat… bohužel nebylo možné posoudit pohyb a tedy si oprávněně odnesl jen nadějnou, i když z toho měl zaručeně největší zábavu ze všech… 🙂 )
BLUMI – naposledy v mezitřídě a nahatá si odnesla VD2 🙂 Tatínek naší Blumi – IntCh. INKY ICEBERG alias Dakota „Bergas“ vyhrál CAC, CACIB, Světový vítěz a BOB, posíláme do Litvy moc gratulací! Moc ráda jsem ho po 2 letech zase viděla.

DREAMIE – Světová nadějě, 6,5 měsíců

03.10.2021 – náš B vrh oslavil své druhé narozeniny! Vše nejlepší naši milovaní!!!

BAZZY
BATOU – „Dexter“
AIRIN TENGU
Donquel – „Dante“
Dolomiti – „Didi“

Nové fotky má: Airin Tengu, společnéBazzyBatouDonquel,  DolomitiDenver a Dreamie