Blumi válí – canisterapeutická zkouška, 3 šampionáty, selekce, dále info z několik výstav a mnoho fotek!


Blumi složila canisterapeutickou zkoušku a může se pyšnit certifikátem canisterapeutického psa! Zkouška byla velmi náročná, dlouhá a Blumi byla moc šikovná, slyšet slova chvály a obdivu při takové zkoušce bylo úžasné…. jsem na ní moc hrdá.
Dále se zůčastnila dalších výstav, dokončila titul Champion ČR a Champion ČMKU! Ze Slovenska nám také dorazil diplom Champion SK!

Blumi – CAC, CACIB, CAC ČMKU a BOS
Denver – VN1

04.09.2021 – NVP Olomouc, rozhodčí Olga Dolejšová, CZ – V1, CAC

28.08.2021 – MVP Ml.Boleslav, rozhodčí Anna Kochan, PL
Blumi – V1, CAC, CACIB, CAC ČMKU, BOS
Denver – velmi nadějný 1

Víkend 10.-12.09.2021 jsme strávili v Horce nad Moravou, na Klubových výstavách našeho klubu KCHBO. V pátek Blumi nastoupila na povahový test a splnila ho na 100 bodů, tedy na plný počet, bez reakce na střelbu.

Výstav se zúčastnili naši 3 nejmladší z D vrhu ve třídě štěňátek, dále Blumi a Bianca se šla ve svých 13,5 letech také ukázat <3 Posuzovat přijela paní Michele Bidault z Francie a Tom Roozen z Holandska, posuzování bylo obzvláště v neděli velmi přísné a jsem s našimi výsledky moc spokojená.
DORLEY – oba dny velmi nadějný 1
DEIMOS DE ORION – oba dny velmi nadějný 2
DREAMIE – oba dny velmi nadějná 1, Nejlepší štěně a v sobotu také BEST IN SHOW ŠŤENĚ!
BLUMI – V1, CAC, ČKŠ a druhý den VD1 v mezitřídě (Blumi se rozhodla, že s přicházejícím podzimem chlupy nepotřebuje a nahodila svojí bikiny kondici 😀 )
BIANCA – oba dva dny V1 ve třídě čestné

Deimos de Orion
Dorley
Dreamie

V závěrečných soutěžích chovatelských skupin se nám dařilo naprosto neskutečně… Po úspěchu v Ml.Boleslavi jsem nečekala, že by se to mohlo opakovat… Nastoupili jsme ve složení Blumi, Dreamie, Deimos de Orion a Dorly, a tuto soutěž v sobotu vyhráli (Tom Roozen) a v neděli jsme byli na druhém místě (Michele Bidault)!
Měli jsme neskutečnou radost a velmi si toho vážím… Moc děkujeme nejen rozhodčím za krásná slova a výsledky, paní Michele Bidault také za slzy dojetí při posuzování naší Bianečky… a majitelům našich odchovů za účast a trpělivost při čekání na závěrečky!

Blumi + poháry ze soutěží Chov.skupin
Bianca – 13,5 let

Protože měla Blumi splněné všechny podmínky aby mohla nastoupit a zkusit získat selekci (podmínky jsou HD A, ED 0/0, platné vyšetření očí, výbornou z klubovky a povahový test nad 80b.), tak jsme to i přes vylínání zkusily… a k mé ohromné radosti Blumi selekci, tedy výběrovou chovnost, získala a může se nyní pyšnit nejen tituly, ale také písmenkem „s.“ před jménem… s. JCh. Ch. BLUE BLUMA BriBiaDai… <3

Do Horky se za náma přijeli podívat majitelé Arnyho, Mii a Deana! Děkuji, moc ráda jsem Vás viděla!

19.9.2021 se konala Krajská výstava psů v Rychetech, které se účastnil Dorley, poprvé ve třídě dorostu. Od paní rozhodčí Alexandry Grygarové si odnesl krásný posudek a známku velmi nadějný 1 a v závěrečných soutěžích vyhrál resBEST IN SHOW DOROST všech plemen, pod panem Miroslavem Václavíkem! Moc gratulujeme 🙂

Nové fotky má: BlumiAprilDaimeBiancaspolečnéBazzyBatou, Amia Kappa, Ascii Arny, Donquel, Dean, Dracon, Dolomiti, Du Gui, Denver, Dorley, Deimos de Orion a Dreamie

Batou „Dexter“ na obranách
Daime a Aprilka