Speciální výstava KCHBO, Kela složila DWD, DUOCACIB…

07.08.2021 se konala v Mladé Boleslavi Speciální výstava našeho klubu KCHBO, kterou přijeli posuzovat rozhodčí Daniel Juif z Francie a Rui Alves Monteiro z Portugalska. Byl to náročný den, ale stálo to za to! Dopadli jsme krásně!
BLUMI – mezitřída – V1, CAC, ČKŠ, Vítěz speciální výstavy (VSV), BOB!!!
DREAMIE – tř. štěňat – VN1
DENVER – tř. štěňat – VN1, Nejlepší štěně, BEST IN SHOW štěně!!
DOLOMITI – tř. štěňat – VN2

BLUMI – V1, CAC, ČKŠ, Vítěz Speciální výstavy a BOB!!!

V závěrečných soutěžích chovatelských stanic jsme historicky poprvé nastoupili ve složení BLUMI + DREAMIE + DENVER (2 matky, 2 otcové – 1 mladá fenka a 2 štěňátka… dost troufalé nastoupit mezi velké chovatelské stanice s dospělými psy…. ale tak cílem nebylo vyhrát, ale mít radost z toho, že už můžu svou CHS také takto prezentovat 🙂 ) a jaké bylo naše překvapení a obrovská radost, když ve veliké konkurenci 7 CHS jsme nakonec vyhráli 2.místo!!!

DENVER – BEST IN SHOW štěně
DREAMIE – VN1
DOLOMITI – VN2

Na výstavu za námi dorazil fandit a nasát výstavní atmosféru také DORLEY se svojí rodinou a přijela pozdravit Romča s Kelou, která ta mohla pozdravit hned 4 svá štěňátka z D vrhu. Všem moc děkuji za účast a rozhodčím za krásná slova a nádherné výsledky! BOB ze Speciální výstavy pro mladičkou Blumi od francouzského specialisty na plemeno nám udělal obrovskou radost, vážíme si toho! Pro „D“ štěňátka to byla první výstava a jsem na ně na všechny moc hrdá. Známka velmi nadějná, kterou všichni získali rozhodně nebyla automatická… Přátelé, děkuji!

08.08.2021 složila AKELA BLUEBERRY s Romčou další DogDancingovou zkoušku, tentokrát DwD1 (Dances with Dogs) a to na výborně! Rozhodčí: A.Smolíková + A.Špalková. Gratulujeme!

AKELA BLUEBERRY BriBiaDai
DU GUI BriBiaDai

V týdnu jsem s Dainkou navštívila DU GUI a její velkou psí i lidskou rodinu. S paničkou mi ukázaly jak jsou šikovné ve výcviku – taky aby ne, když na vysvědčení ze štěněcí školky měla samé jedničky! 🙂 Je to přátelská, veselá nekonfliktní krásná holčička s velkou chutí do práce.

Poslední víkend jsem strávila s Blumi v Brně na DUOCACIBu. Kromě výstavy jsme stihly návštěvu ZOO a také se za námi na výstavu přišel podívat Deimos de Orion s paničkou, zjistit jak to na výstavách chodí a pozdravit se se spoustou nových lidí, nových pejsků… je parádní, přátelský, otevřený, prostě božan. A tady jsou naše výsledky… 😉

14.08.2021 – MVP Brno, CZ, rozhodčí Katarzyna Fiszdon, PL – V2, res.CAC
15.08.2021 – MVP Brno, CZ, rozhodčí Milan Krinke, CZ – V1, CAC, CACIB, CAC ČMKU a BOB

Blumi – CAC, CACIB, BOB – MVP Brno
DEIMOS DE ORION BriBiaDai

Nové fotky má komplet „D“ vrh, Blumi, April, Daime, Bianca, společné, Bazzy, Batou a Caym.